Español | Català | English | Français
imprimir   enviar
Visita'ns a:   google_plus_logo icono_pinterest icono_twitter instagram-icon logo_facebook youtube youtube youtube youtube
  • Edifici d'una sola nau, té un absis rodó cobert amb volta peraltada sobre motllura de pla i cavet evolucionada. La nau és coberta amb volta apuntada. Té dos arcs torals i un de preabsidal apuntat. El mateix tipus de motllura de l'absis és a l'arrencada de la volta i dels arcs. Com a decoració té al frontispici, dues cares en relleu molt desgastades. A l'absis i murs laterals, de la nau, hi ha una cornisa a un metre de la coberta. A l'absis a més, hi ha columnes quadrangulars amb els angles bisellats i decorats amb claus. El capitell és llis, pla i cavet, però més sortit que la cornisa. Hi ha dues obertures a l'absis i una altra al mur del costat de l'epístola.

    La portada és d'arc de mig punt adovellat, a sobre té una estirada espitllera. A la part superior, el campanar d'espadanya és de dues obertures.

    Cada any, el dilluns de Pasqua, s'hi celebra un aplec molt concorregut, ja que la devoció a la Mare de Déu del Solà encara està molt arrelada a la comarca.
      imprimir   enviar
    Compartir