Español | Català | English | Français
imprimir   enviar
Visita'ns a:   google_plus_logo icono_pinterest icono_twitter instagram-icon logo_facebook youtube youtube youtube youtube
 • Es tracta d’un edifici de planta rectangular d’una sola nau coberta amb volta de canó lleugerament apuntada i encapçalada a llevant per un absis semicircular amb finestres d’una sola esqueixada.

  En el mur de tramuntana hi ha oberta la porta d’ingrés, d’arc de mig punt adovellat. Al mur est corona l’edifici un campanar de cadireta propi del segle  XVII o XVIII.

  A l’interior els murs laterals han estat buidats per fer-hi quatre capelles, dues a cada banda. A més, davant de la porta d’entrada, hi ha excavat un nínxol on es localitzen les fonts baptismals. Entre aquest espai i una de les capelles hi ha encastada una làpida funerària d’un infant, escrita en llatí que data de 1292.

  L’església té construccions adossades al frontis i al mur de migjorn.

  Davant de l’absis de l’església hi ha tres sarcòfags o osseres que antigament es localitzaven entre les pedres del mur de l’antic fossar. Totes tres són de forma rectangular i conserven la caixa o vas i la tapa amb decoració floral, escuts heràldic i incisions geomètriques en forma de sanefa.
    imprimir   enviar
  Compartir