Español | Català | English | Français
imprimir   enviar
Visita'ns a:   google_plus_logo icono_pinterest icono_twitter instagram-icon logo_facebook youtube youtube youtube youtube
 • Vuit rutes de senderisme que permeten al visitant conèixer en profunditat el paisatge, patrimoni natural i cultural del municipi de Sant Guim de Freixenet i rodalies.

  1. RUTA A FONT DE BRANQUES. Ruta moderada de 8,43 km.
  Sant Guim de Freixenet-Sendomí-Font de Branques-Castell de Santa Maria-Plans de Sant Salvador-Pla de Comadenú-Sant Guim de Freixenet.

  2. RUTA SANT GUIM VELL -  FREIXENET DE SEGARRA. Ruta moderada de 6,52 km.
  Sant Guim de Freixenet-Bosc de Cal Ferran-Sant Guim de la Rabassa (castells i convent)-Clot del Castell-Freixenet de Segarra-Cal Basomba-Pla de la Garrigada-Sant Guim de Freixenet.

  3. RUTA TORRENT DE LA COMA - LES OBAGUES. Ruta moderada de 7,61 km.
  Sant Guim de Freixenet (Centre d'Interpretació de la Segarra, Agrobotiga) -Amorós-Torrent de la Coma-Font de la Torre-Barranc de la Torre- Obaga del Sèneca-Plans del Canela-Sant Guim de Freixenet (Centre d'Interpretació de la Segarra, Agrobotiga).

  4. RUTA DEL TORRENT DEL PRAT I PLA DE PALAMÓS. Ruta fàcil de 8,91 km.
  La Tallada-Era del Sagal-Vallverd-Font del Prat-Font de Palamós-Palamós-Pla de Palamós-Clot de les Comes-La Tallada.

  5. RUTA DEL TURÓ DEL MAGRE I BARRANC DE LA TORRE. Ruta moderada de 8,97 km.
  Sant Guim de Freixenet (Centre d'Interpretació de la Segarra, Agrobotiga) - Plans del Canela-Turó del Magre-Torre de Vilalta-Comescaus-Font de la Torre-Obaga del Seneca-Barranc de la Torre-Fondo del Forn de la Calç-Granja del Seneca-Amorós-Sant Guim de Freixenet (Centre d'Interpretació de la Segarra, Agrobotiga).

  6. RUTA DE FREIXENET DE SEGARRA AL NAIXEMENT DEL SIÓ. Ruta fàcil de 10 km.
  Freixenet de Segarra-Ermita de Sant Salvador-Altadill-Plans de Claret-bassa del sastre-Naixement Riu Sió-Bosc del Senyor-Melió-Plans de Sant Salvador-Comarosses-Cal Basomba-Freixenet de Segarra.

  7. RUTA A MONTFALCÓ EL GROS. Ruta moderada de 10,74 km.
  Sant Guim de Freixenet-Amorós-Clot de la Coma-Torrent de la Coma-Torrent del Tossal-´Montfalcó el Gros-Rasa del Llobet-Torrent de la Coma-Torre dels Hereus-Plans de la Torre-Pla de Masmorro-Amorós-Sant Guim de Freixenet.

  8. RUTA DE LA RABASSA A MONTPALAU. Ruta fàcil de 6 km.
  La Rabassa-Cal Jaumet-Les Serres-Pont de Montpalau-Cobert de Cal Vidal-Les Costes-Montpalau-Sant Jaume de Montpalau-Cal Sebastià-Els Àubins-Les Belianes-Els Rats-Cementiri de La Rabassa-La Rabassa.

  9. CAMINADA DE LA MARINADA. Consta de dues alternatives segons longitud: versió completa de 33km i versio reduïda de 12 km.
  La caminada de la Marinada va nèixer l'any 2014 amb la intensió de donar a conèixer el patrimoni natural i cultura del municipi de Sant Guim de Freixenet mitjançant una esperiència senderista programada i adreçada a tots els públics.
  + info caminada de la Marinada

  Podeu consultar els mapes a:

  Wikiloc  ca.wikiloc.com/wikiloc/user.do
  Web de Sikarra Nostra sikarranostra.wordpress.com/rutes-de-senderisme/
    imprimir   enviar
  Compartir