Español | Català | English | Français
imprimir   enviar
Visita'ns a:   google_plus_logo icono_pinterest icono_twitter instagram-icon logo_facebook youtube youtube youtube youtube
 • Som l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra, institució creada l’any 1989 per tal de promocionar i gestionar l’oferta turística de la comarca.

  La Segarra és una de les comarques que formen la Depressió Central Catalana, les seves terres han estat habitades des del Neolític i això ha conformat un patrimoni històric que inclou restes d’antigues ciutats romanes, torres de guaita, viles emmurallades i castells, petites capelles i grans santuaris. Així com, formes d’arquitectura popular que parlen d’una saviesa mantinguda al llarg dels segles.

  L’evolució de les formes de vida ha donat com a resultat una gran quantitat de festes i tradicions arrelades en el quefer antic, en què s’expressa la identitat de la comarca. Al costat d’aquestes manifestacions de la cultura tradicional, la Segarra continua creant noves festes i formes de lleure al ritme dels temps actuals.

  El patrimoni històric, les tradicions i les festes combinen bé amb bons menjars, bons beures i productes de qualitat eixits de la terra i del treball de la gent. A la Segarra, la combinació és perfecta. Els obradors, els fogons i les taules ofereixen productes de primera qualitat.

  La Segarra amb un paisatge i una vida rurals poc transformats per la urbanització i la industrialització, fenòmens que s’han concentrat a les principals poblacions de la comarca, es caracteritza per tenir una bellesa intrínseca capaç de satisfer els esperits sensibles als valors de la natura, de la història i de la vida rural.

  A la Segarra, la màgia de la nit de Sant Joan es viu amb els cinc sentits

  Set motius per descobrir la Segarra a cada pedalada

  Escapada romàntica a la Segarra

  Mil i una possibilitats per descobrir la tardor segarrenca

  Les boires un signe d'identitat del clima de l'hivern segarrenc

  Viure el Nadal a la Segarra


  Consell Comarcal de la Segarra

  Pg. Jaume Balmes, 3
  25200 Cervera
  Horari del Consell Comarcal: de dilluns a dijous de 8 a 19h i divendres de 8 a 15h
  Horari de l'Àrea de Turisme: de dilluns  divendres de 8 a 15h i dimecres de 8 a 18.30h.
  Tel. 973 531 300 / 973 531 303
  e.mail: turisme@ccsegarra.cat
    imprimir   enviar
  Compartir