Español | Català | English | Français
imprimir   enviar
Visita'ns a:   google_plus_logo icono_pinterest icono_twitter instagram-icon logo_facebook youtube youtube youtube youtube
 • Tipus: BTT
  Dificultat:
  Alta
  Punt de sortida i d'arribada: Guissona
  Recorregut: 116,17 km

  Descripció:
  Segona part de la ruta Pedal Medieval, l´itinerari transcorre per la zona compresa entre la carretera A2 i les comarques de Tarragona. La Sortida i arribada es fa des de Guissona, i repeteix un tram da la primera part de la Pedal Medieval tant a la sortida com a l´arribada. És una ruta on s´acumula uns 1800 m. de desnivell positiu però no te grans pujades, s´acumula a petites dosis, la qual cosa la fa molt més assequible, tot i això els metres i els quilometrés i són.

  En aquesta zona no es visiten tants castells com a la zona nord, ja que la major part dels que trobem estan en ruïnes o be ens queden una mica fora de l´itinerari, es possible allargar una mica la ruta i visitar-los.

  Considerarem la ruta com a difícil no per la seva dificultat tècnica si no per la seva llargada. Com que és circular, en qualsevol punt de la ruta es pot tornar directament a Guissona per carretera o per camí.

  Més informació: http://pedalmedieval.plisweb.com/

   
    imprimir   enviar
  Compartir