Español | Català | English | Français
imprimir   enviar
Visita'ns a:   google_plus_logo icono_pinterest icono_twitter instagram-icon logo_facebook youtube youtube youtube youtube
 • El terme municipal de Montoliu de Segarra, 29 km2, limita a migdia amb Llorac i Vallfogona de Riucorb (Conca de Barberà), a ponent amb Guimerà (Urgell), a tramuntana amb Montornès de Segarra, Cervera, Ribera d´Ondara i Talavera.

  Aquest municipi s´estén al sector de migdia de Cervera, al límit amb l´Urgell, a la capçalera del Cercavins, que travessa el terme de llevant a ponent, entre la Vall del Corb al sud i el torrent de Vilagrasseta.

  Els principals nuclis de població són el poble de Montoliu de Segarra, cap del municipi, Vilagrasseta, l´Ametlla de Segarra, Cabestany i la Guàrdia-lada i les costes de la serra de Suró on neix el Cercavins.

  En el municipi es troben arreu claps de bosc i hi ha bons planells de conreus, amb un clar predomini dels cereals de secà, seguits per les ametlles i una mica de vinya i olivera. Pel que fa a la ramaderia és un bon complement de l´agricultura.

  Ajuntament de Montoliu de Segarra
  C. del Call, 5
  25217 Montoliu de Segarra
  Tel. i fax: 973 531 262
  ajuntament@montoliusegarra.cat
  htt://montoliusegarra.cat
    imprimir   enviar
  Compartir