Español | Català | English | Français
imprimir   enviar
Visita'ns a:   google_plus_logo icono_pinterest icono_twitter instagram-icon logo_facebook youtube youtube youtube youtube
 • El municipi de Guissona és al centre de la plana de Guissona, que s´entén entre les conques del Llobregós i del Sió. És un dels municipis de menor extensió territorial de la Segarra, 18 km2.

  El terme comprèn, a més, l´enclavament del Mas d’en Porta, que es troba situat entre els municipis de Torrefeta i Florejacs i dels Plans de Sió.

  Els principals nuclis de població d´aquest municipi són Guissona, la capital, el veïnat de Fluvià, la masia de Tapioles i el llogaret de Guarda-si-venes.

  Anys enrere la riquesa principal del municipi provenia del sòl agrícola, ja que el terreny, poc accidentat, és favorable als conreus, que ocupen gairebé tot el terme. Actualment la indústria és la principal font de riquesa de la vila, principalment la Corporació Agropecuària de Guissona que és una de les indústries alimentàries més grans de l´estat.  Per veure el tríptic de la ciutat de Guissona link aquí

  Ajuntament de Guissona 
  Pl. Bisbe Benlloch, 1
  25210 Guissona
  Tel. 973 550 005
  Fax. 973 550 687
  ajuntament@guissona.cat
  www.guissona.net

    imprimir   enviar
  Compartir